Provsmakning  Privat / FöretagsCateringmeny
VEKANS MENY

VECKANS MENY

    Matsedel v.04

Måndag 20/01

LunchMacaroni med köttbullar i tomatsås.

Vegetarisk Macaroni med Vegobullar i tomatsås .

Tisdag 21/01  

LunchKorvgryta serveras med basmatiris . 

Vegetarisk:  Vegetarisk korvgryta serveras med basmatiris. 

Onsdag 22/01  

Lunch : Ugnsstekt fisk serveras med kokt potatis och Remouladsås.

Vegetarisk Ugnsstekt Vego-Fisk serveras med kokt potatis och Remouladsås.

Torsdag 23/01  

Lunch linsoppa, serveras med bröd och ost.

Vegetarisk  linsoppa, serveras med bröd och ost.

Fredag 24/01 

Lunch :  Köttgryta med couscous.

Vegetarisk: Vegetariskgryta med couscous.



Våra mål

Vi strävar efter att öka andelen vegetabilier i maten både ur hälso- och klimatsynpunkt.

Rätterna anpassas också efter skolorna och elevernas önskemål och vi gillar att krydda till det med det där lilla extra vid speciella tillfällen eller bara en vanlig fredag.

För att säkerhetsställa barnets behov av specialkost använd gärna er av vår blankett för specialkost.




Lunch service

Ekologiskt

Gå med oss i vårt åtagande för hållbarhet och välj ecologisk catering till ditt nästa evenemang. Våra miljövänliga cateringtjänster använder lokalt odlade, ekologiska ingredienser och vår förpackning är 100% komposterbar. Genom att välja ecologiskt njuter du inte bara av god och hälsosam mat utan hjälper också till att minska ditt koldioxidavtryck.

Lunch

Vi erbjuder flexibla helhetslösningar utifrån kundernas behov och värdesätter tillgänglighet och god kommunikation.

Service 

Tillsammans kan vi göra en skillnad för miljön!